Salata de ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 conserve ton in ulei
  • -2 oua
  • -ulei pentru maioneza
  • -6-7 masline
  • -o conserva de porumb sau porumb congelat
  • -o ceapa
  • -o bucatica cascaval
  • -4 linguri de pesmet
  • -lamaie,helas
  • -sare,piper

Mod de preparare

Se scurge bine tonul de ulei si se faramiteaza cu furculita intr-un castron.
Se prepara maioneza.Se da ceapa pe o razatoare mica si cascavalul.Se taie marunt maslinele.
Se amesteca toate ingredientele:tonul maruntin ,maioneza ,masline ,ceapa cascavalul,porumbul,pesmetul si se adauga dupa gust sare,piper si helas sau lamaie!
Apoi se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba taraneasca de vitel

 O ciorba clasica romaneasca, plina de legume care este pe placul tuturor .!!!!   ,,Meniu copii""

Ciorba taraneasca de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj