Se curata dovlecei de marime potrivita. Apoi se spala si se taie cubulete mici. Intrun ceaunel se pune la incins uleiul dupa care punem dovlecei tocati cubulete si se lasa la prajit eiisi lasa zeama lor si incep sa fiarba mestecand din cand in cand pana incep sa se facaluiasca si capata o culoare aurie >apoi se pune sarea dupa gust si usturoiul.
Se da la rece si se mananca pe paine ca salata de vinete. Aceasta reteta o am de la bunica mea este foarte buna va garantez. Familia mea mananca cu placere, este recomandata si la posturi si la masa de zi cu zi
Se poate servi si pe farfurie cu o frunzulita de patrunjel
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.