Rulouri din Carne de Porc Umplute cu Mezeluri

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne de porc
  • 150 g salam slab
  • 10 g slanina afumata
  • 100 ml ulei
  • 200 g castraveti in otet
  • 100 g morcovi
  • 200 ml vin alb
  • 200 g smantana
  • o legatura patrunjel
  • 20 g mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pt snitele, se condimenteaza cu sare, piper si putin mustar.

Slanina, salamul, castravetii, morcovul curatat de coaja si spalat bine se taie in fasii, care se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.

Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pun doua linguri de apa. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Se scot scobitorile, se adauga vinul, restul de ulei si smantana, lasandu-se sa mai fiarba, sub capac, timp de 30 minute.
La servire rulourile se presara cu patrunjel tocat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de castane si crema de ciocolata alba

Nu mai facusem de mult un tort si am zis ca ar fi momentul. M-am tot gandit cu ce sa-l umplu si m-am oprit la aceste doua...

Tort cu crema de castane si crema de ciocolata alba
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj