Rulouri din Carne de Porc Umplute cu Mezeluri

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 g carne de porc
  • 150 g salam slab
  • 10 g slanina afumata
  • 100 ml ulei
  • 200 g castraveti in otet
  • 100 g morcovi
  • 200 ml vin alb
  • 200 g smantana
  • o legatura patrunjel
  • 20 g mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pt snitele, se condimenteaza cu sare, piper si putin mustar.

Slanina, salamul, castravetii, morcovul curatat de coaja si spalat bine se taie in fasii, care se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.

Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pun doua linguri de apa. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Se scot scobitorile, se adauga vinul, restul de ulei si smantana, lasandu-se sa mai fiarba, sub capac, timp de 30 minute.
La servire rulourile se presara cu patrunjel tocat.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Mancarica de legume gratinata

Luscos Ardelenesc