Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati
  • sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat. Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul. Il mai intindem putin cu sucitorul. Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras. Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.

Pe cea de a doua bucata de aluat am pus ardeiul, maslinele si cascaval. La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile. Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute, apoi micsoram focul.

Lasam pana se rumenesc deasupra. Le putem servi atat calde cat si reci.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.