Dovlecelul spalat, sters cu prosop de hartie, feliat subtire pe lung, se pensuleaza cu putin ulei, sare si piper, apoi se lasa pe o farfurie.
Vanata spalata, uscata cu prosop de hartie, la fel se pensuleaza cu ulei fiecare, se pudreaza cu sare si piper, apoi se lasa deoparte pe farfurie.
Dupa 15min, se incalzeste grill-ul, se rumenesc legumele pe ambele parti, apoi se scot separat pe un platou.
Ciupercile curatate si spalate, taiate marunt, se pun intr-un vas pe foc cu putina apa, dupa ce a scazut apa si sunt fierte, se adauga smantana, se condimenteaza, se lasa putin pe foc sa se ingroase, apoi se da vasul deoparte.
Pe un tocator, se pun doua felii de dovlecel, una langa alta, pe fiecare putin usturoi pisat foarte bine, cate o frunza de busuioc, deasupra o rondea de vanata, o lingurita de ciuperci, un baton mic de mozzarella, se ruleaza, se inteapa dintr-un capat in altul cu scobitori sa nu se desfaca, se pun rulourile intr-un vas termorezistent si la cuptor vor sta 10 min.
Se servesc pe farfurie, cu sos alaturi intr-un bol.
Pentru sos se amesteca cele doua ingrediente, iar daca este prea gros, se poate adauga otet sau apa.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.