Rulada din omleta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/2 ardei gras rosu si verde
  • un morcov mic
  • 2 fire patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei

Mod de preparare

Un mic dejun gustos si aspectuos.

Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si le batem bine cu telul .
Adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam .
Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie.
Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine.
Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine.
Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Clafoutis cu cirese

Pentru prima inceracre sunt multumita de cum a iesit :)

Clafoutis cu cirese
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj