Rulada din carne

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucati mici de friptura
  • 2 cartofi cruzi
  • o felie de piine
  • lapte
  • ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos condimentat

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In compozitie se adauga 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se unge o forma de chec, se pune pasta obtinuta si se da la cuptorul cu foc mic. Se stropeste preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cind acesta se aureste (prinde coaja) se inchide focul. Dupa citeva ore, se taie rulada in felii subtiri.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...