Rulada de porc cu spanac

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 mana buna de spanac
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • rozmarin
  • vin rosu

Mod de preparare

Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.

A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.

Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.

Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.

Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.