Rulada de Carne (carnea de pe Piciorul Porcului)

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carnea de pe un picior de porc (cu tot cu soric)
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • piper macinat
  • condimente pentru carne de porc
  • oregano
  • sare
  • condimentele se pun in functie de gust
  • ata de bumbac pentru legat ruladele

Mod de preparare

Se scoate carnea cu tot cu soric de pe un picior de porc (se taie bucati potrivite in functie de marimea ruladei), se bate bine si pe o parte si pe alta si se condimenteaza cu piperul macinat, condimentul de carne si sare. Rulam carnea cu soricul in interior si o legam bine cu ata de bumbac.

Intr-o oala mai mare punem apa cu restul de condimente. Cand incepe sa fiarba punem ruladele. Acestea se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore (pentru ca soricul sa fie fiert bine).
Se lasa la rece, dupa care se poate afuma sau nu. Aceasta rulada se serveste rece, ca aperitiv.

Pofta buna!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.