Se spala ciupercile si se taie in felii. Se pune o lingura de ulei de masline si untul intr-o cratita in care se adauga ciupercile, patrunjelul tocat marunt, frunzele de cimbru si se lasa pana scade zeama lasata de ciuperci. Se adauga 50 g fulgi de migdale.
Se condimenteaza amestecul de ciuperci cu sare si piper. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga oul si se amesteca bine.
Carnea se imparte in trei bucati. Fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune amestecul de ciuperci si se ruleaza. Se pun in staniol si se strang bine la capete.
Ceapa, ardeii, dovlecelul si usturoiul se taie bucati mari, se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se asaza rulourile intr-un vas ( preferabil de ceramica) uns cu ulei. Se coc 40 de minute. Se scoate staniolul, se presara rulourile cu fulgi de migdale si cimbru ramas, si se mai lasa carnita 15 minute ca sa se rumeneasca.
Legumele se undesc deasupra, intr-o craticioara, timp de 10-15 min. sau pot fi adaugate in vas langa rudada cand aceasta este aproape gata.
Pofta buna!
Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata