Rulada cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 5 linguri lapte pline
  • 1 1/2 ceasca lapte
  • 5 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale cu sare, piper, se aduga faina, laptele, se da la cuptor 15 minute.
Tava mare (de aragaz), unsa, trebuie incalzita dinainte.
Se scoate, se rade cascaval, optional se aduga ciuperci, sunca, se ruleaza si se da la cuptor inca 5 minute.
Se scoate se acopera cu un prosop, se taie calduta.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.