Rulada cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 5 linguri lapte pline
  • 1 1/2 ceasca lapte
  • 5 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale cu sare, piper, se aduga faina, laptele, se da la cuptor 15 minute.
Tava mare (de aragaz), unsa, trebuie incalzita dinainte.
Se scoate, se rade cascaval, optional se aduga ciuperci, sunca, se ruleaza si se da la cuptor inca 5 minute.
Se scoate se acopera cu un prosop, se taie calduta.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...