Rulada Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cascaval (eu am folosit cas de oaie )
  • Umputura: (fiecare poate sa puna ce umplutura doreste )
  • 1 buc piept fazan fiert
  • 3-4 morcovi
  • 3 castraveti murati
  • 3 buc ceapa verde
  • 4 oua fierte
  • 250 gr rama
  • 1 leg patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • delikat

Mod de preparare

Intr-un vas punem la fiert apa in care am pus 1 lingurita delikat. Cand apa clocoteste punem in el cascavalul si acoperim vasul cu un capac. Il tinem 20 minute in apa fierbinte si apoi incercam cu o furculita daca s-a inmuiat. Daca furculita patrunde cu usurinta scoatem din apa cascavalul il lasam la stors un pic si apoi il punem pe folie unde il intindem cu ajutorul sucitorului pana ajunde la o grosime de 3-4 mm.

Urmatorul pas e sa trecem la umplutura. Eu am folosit pieptul de fazan din supa de carne la fel si morcovii. Pieptul il taiem marunt, morcovii fierti, castravetii murati, ouale(fierte) si ceapa verde se vor taia cubulete si apoi adaugam 250 gr rama. Condimentam cu sare, piper, delikat si punem si patrunjelul verde tocat amestecand bine.

Umplutura astfel obtinuta se intinde peste foaia de cascaval si cu ajutorul foliei vom rula. Se pune rulada astfel obtinuta la rece pana a doua zi.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste