Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -10 rosii mai mici
  • -10 capere
  • -100 g ton,in ulei
  • -4 ansoa in ulei
  • -15 frunze de busuioc proaspat
  • -2 linguri de maioneza
  • -piper

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul.

Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele.

Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa.

Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate.

Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte.

Pofta buna!
Ca decor, puteti opta pt capere sau chiar frunze de busuioc.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...