Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot.
Între timp, fierbem conopida şi dovleacul. Incercăm din când în când să vedem dacă e gata. Când furculita intră cu uşurinţă, inseamnăcă sunt fierte.
Scurgem apa în care au fiert , adăugăm uleiul şi pasăm cu blenderul vertical, împreună cu căteii de usturoi.
Condimentăm după gust cu sare şi piper.
Umplem roşiile cu această cremă, decorăm şi servim.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.