Rosii Deshidratate la Borcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • sare
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cuisoare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Rosiile taiate in jumatati si aruncate la cuptor la foc moderat, timp indelungat, cu sare si piper .... atit cit trebuie ca sa devina deshidratate ... eu imi aduc aminte ca le-am tinut vreo 6 ore (sa fie bine)... dupa asta le-am luat si le-am pus intr-un amestec de otet balsamic, piper boabe, cuisoare, foie de dafin .... vreo 5 minute nu mai mult ... apoi le-am scos si le-am pus intr-un borcan in ulei de masline si citiva catei de usturoi, si le-am fiert la bain marie vreo 30 minute .... le-am lasat sa se raceasca si le-am pastrat la frigider ....
Le puteti servi ca "antipasto" scurgindu-le de ulei si punindu-le frumos pe platou/farfurie ...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.