Ridichi Umplute

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ridichi mai mari
  • branza telemea de vaca, oi sau din aceea cremoasa cu diferite gusturi
  • marar

Mod de preparare

Se scobesc ridichile cu un cutit bine ascutit si le umpleti cu branza telemea de vaca de oi sau mixta, frecata cu unt si marar.

Se poate umple si cu branza cremoasa, eventual din aceea cu gusturi diverse (masline, ciuperci, ierburi aromatice).

Se decoreaza cum doriti sau cum am facut eu, cu putin pateu de masline.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.