Radacinile noastre de iarna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Astazi m-am gandit sa ma intorc laradacini: romanesti
  • vesele
  • gustoasecu dulceata
  • si putin acrisoare - asa cum ne place nouaceva care sa impace si pe cel ce vede morcovul si sfecla ca pe niste radacini sanatoase si autohtone (mai tata
  • mai!!) dar si pe cel fandosit care asa se minuneaza de ce vede in farfurie ca si se apuca iute de scrie o cronica culinara de se duce vestea (c-asa-i trendy
  • nu? ) ehhhdragii mei
  • eu spun ca radacinile noastre romanesti de iarna sunt asa de versatile incat iata

Mod de preparare

E simplu: doua sfecle rosii maruntele, un morcov sanatos si viguros (musai de-al nost'), o portocala ( multa in zeama), 3 linguri de untdelemn, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de miere, sare si piper.
Maruntim morcovul si sfeclisoarele, sucul rezultat ni-l adjudecam (pe gat!).
Amestecam fara mila mustarul, zeama de portocala, mierea, untdelemnul, dregem de sare si piper...
Si iat-o pe "dumneaei", gustoasa, atat de romaneasca si de cosmopolita in simplitatea ei...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.