Se fierb ouale, se taie in 2, se taie capacelul de la fiecare jumatate, se face pasta din pate ceapa frunze patrunjel, sare piper, din galbenuse se face o pasta la care se adauga maioneza si sare si se fac 20 de bilute.
Pe un platou se aseaza salata, se umple albusul cu pasta si se pune pe salata cu pasta in sus peste i-a se aseaza o biluta de galbenus(capul), peste biluta se aseaza capacelul de la albus(palaria), se pun 2 boabe de piper(ochii)si putin morcov intre ochi(nasul) maioneza se amesteca cu smantana cat sa fie un sos bun se pune printre puisori reprezentand balta.
sunt tare dragalasi pacat ca nu pot sa filmez
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.