Poienita cu ciuperci

Portii
8
Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 borcan de ciuperci intregi in saramura, cat mai micute
  • 3 cartofi
  • 3 mrcovi
  • 100 gr cascaval
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 borcan de 300 gr maioneza

Mod de preparare

Mai intai, se fierb morcovii, cartofii si ouale. Dupa ce s-au racit, se dau pe razatoarea mare, in vase diferite. Pieptul de pui se fierbe si el si apoi se taie cubulete si se amesteca cu ouale fierte date pe razatoare. Se rade si cascavalul intr-un vas separat. Verdeata si ceapa se taie marunt si se amesteca intr-un alt vas. Se tapeteaza o oala mai inalta cu celofan umezit.
Este bine sa condimentati inainte cu sare si piper dupa gust fiecare componenta a salatei. Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata si ceapa tocata peste ciuperci. Apoi se pun cartofii, indesand cu mana. Se unge cu 2 linguri de maioneza. Se asaza apoi morcovul, cascavalul si iar maioneza. Carnea si ouale se amesteca cu maioneza si se pun ca ultim strat.
Se acopera cu celofan si se lasa la frigider cam 2 ore, se va scoate si pe un platou vom rasturna compozitia realizata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

Absolut minunat acest tort! 

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj