Ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege se spala si se toaca si el marunt. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare, ceapa tocata, mararul, ouale si piperul.
Se unge o tava cu ulei si aseaza prima foaie de placinta care se unge si ea cu o pensula cu ulei si se continua la fel cu jumatate din pachetul de foi de placinta. Se toarna compozitia dupa ce in prealabil s-a presarat putin gris sau pesmet peste foi. Se aseaza si restul de foi unse intre ele, dupa care se portioneaza usor cu un cutit.
Ultima foaie trebuie si ea unsa. Se da la cuptor la 180gr. c pentru 40min.
Se serveste ca aperitiv rece sau calda. Pofta buna!
Am răsfoit rețetele de la Penyy, preparate de Alex Petricean și mi-a făcut cu ochiul rețeta asta numai bună gătită...
Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata