Pizza (mea)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 drojdie mica;
  • - 2 cartofi;
  • - 100 ml lapte;
  • - 2 oua;
  • - 2 linguri cu ulei;
  • - 1 varf de sare;
  • - faina cat cuprinde;
  • - ketchup;
  • - 1 cutie porumb;
  • - salam sau sunca;
  • - cascaval

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa ce sunt fierti se dau prin razatoare. Drojdia o amestecam intr-o farfurioara cu laptele caldut si apoi turnam compozitia peste cartofi.

Dupa aceea punem ouale, uleiul, sarea, un pic de faina si incepem sa framantam. Adaugati faina cat considerati dar, mentionez ca aluatul nu trebuie sa fie foarte tare. Acoperim vasul cu un prosop si lasam la dospit 30 min.

Dupa ce aluaul este dospit, luam o tava, o tapetam cu faina iar apoi rasturnam aluatul in ea si il intindem cu mana. Punem putin ketchup pe aluat, apoi salamul sau sunculita, apoi porumbul si in final cascavalul.

Se da la cuptor circa 20 min pana se rumeneste cascavalul.
Bineinteles, se serveste cu pofta!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...