Pateu Paula

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta (Bella)
  • 200 gr sunca presata
  • cascaval afumat
  • piper

Mod de preparare

Se aseaza o foaie in tava unsa in prealabil cu margarina sau unt. Se aseaza sunca felie langa felie pana la acoperirea completa a foii de placinta. Se rade cascavalul. Se presara piper, dupa gust.

Se acopera cu cealalta foaie de placinta si se preseaza pe margine pentru a nu iesi cascavalul topit. Se cresteaza fin sau se inteapa foarte des foaia superioara pentru a iesi aburul dintre foi.

Se lasa la racorit 3-5 min se apoi se taie cu cutitul de pizza.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.