Pate din Somon Afumat cu Mascarpone

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g somon afumat
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • un praf de piper proaspat macinat
  • 1 lingurita marar verde taiat marunt
  • 30 g arpagic (chives) taiate marunt
  • 1 lingura suc de lamaie proaspat stors
  • un praf mic de enibahar
  • 150 g mascarpone la temperatura camerei
  • un praf mic de chili cayene pentru decorare

Mod de preparare

Puneti somonul cu Dijon intr-un blender si pulsati pana cand obtineti o pasta. Transferati intr-un bol si adaugati piper, marar, arpagic, enibahar, suc de lamaie si mascarpone. Inglobati foarte bine aceste ingrediente apoi transferati intr-un bol de servire.

Presarati cu putin cayenne deasupra (optional garnisiti si cu extra arpagic sau kalamata) dupa care acoperiti si lasati la rece minim 30 de minute inainte de a servi. Serviti cu painea preferata si optional alaturi de o salata.
Imi place foarte mult acest pate. Este delicios, usor de facut si poate fi un excelent aperitiv sau meniu principal alaturi de o salata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.