Pasta de Pateu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofii
  • 5-6 ficatei de pui
  • 50g lapte
  • 1 lingurita de unt
  • sare
  • 1 lingurita de iaurt

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu ficateii. Dupa ce s-au fiert se zdrobesc si se adauga untul, laptele si iaurtul si se amesteca bine. La sfarsit, se adauga sarea.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...