Pasta de Pateu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofii
  • 5-6 ficatei de pui
  • 50g lapte
  • 1 lingurita de unt
  • sare
  • 1 lingurita de iaurt

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu ficateii. Dupa ce s-au fiert se zdrobesc si se adauga untul, laptele si iaurtul si se amesteca bine. La sfarsit, se adauga sarea.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.