Pasta de Carne

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • resturi de friptura (porc, pui, vita) aprox 450 gr
  • 8 masline
  • 3 oua fierte (tari)
  • mustar dupa gust
  • unt aproximativ 120 gr

Mod de preparare

Am macinat resturile de friptura, maslinele si ouale fierte, am pus unt moale (la temperatura camerei) si mustar dupa gust si am amestecat totul. Nu mai trebuie nici sare si nici piper pentru ca deja are, poate ceva acritura (eu nu am pus ca nu am avut).

Pasta asta se poate folosi pe paine, la prepararea sandwich-urilor, este binevenita la cina, la dejun sau la petreceri. Daca o faceti mai picanta se poate consuma cu crackers. Noi am mancat la dejun cu niste cas dulce de vaca (productie proprie).

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...