Pasta cu Avocado si Usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 avocado bine copt (coaja fructului trebuie sa fie ferma insa daca apasati usor cu degetul, miezul trebuie sa fie putin moale, untos d p d v al consistentei)
  • - 4 - 5 catei de usturoi (dupa preferinte)
  • - zeama unei jumatati de lime (proaspat stoarsa)
  • - sare de mare fin macinata

Mod de preparare

- Usturoiul se zdrobeste in presa pentru usturoi.
- Miezul de avocado se pune intr-un bol si se zdrobeste foarte bine cu furculita (un fruct copt va dobandi astfel o consistenta cremoasa).

- Se amesteca miezul de avocado pregatit cu cateva picaturi de zeama de lime (dupa preferinta), usturoiul zdrobit si un praf de sare. Se obtine o pasta delicioasa ce poate fi servita cu paine prajita.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.