Preparare:
Am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate taiate marunt, lintea si mugurii de boabe.
Am condimentat dupa gust.
Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic.
Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore.
Am preparat "garnitura" din rosii cherry pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele.
Am savurat cu pofta!!
Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti