Oua Umplute cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 oua
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri creme fraiche
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • 2 lg smantana grasa

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile. Nu trebuie lasate la rumenit. Se dau la racit.

Eu am facut cu blenderul tot: ciuperci, ceapa calite si racite, apoi am adaugat mustarul, galbenusurile, condimentele, 2 lg de maioneza, 2 lg smantana. a iesit o pasta foarte buna.

Se umplu ouale taiate in jumate.
Se orneaza cu castravete murat.

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

Îți doreșți o masă savuroasă și autentică? Încântă-ți papilele gustative cu cele mai crocante și...

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata