Oua Umplute cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 oua
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri creme fraiche
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • 2 lg smantana grasa

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile. Nu trebuie lasate la rumenit. Se dau la racit.

Eu am facut cu blenderul tot: ciuperci, ceapa calite si racite, apoi am adaugat mustarul, galbenusurile, condimentele, 2 lg de maioneza, 2 lg smantana. a iesit o pasta foarte buna.

Se umplu ouale taiate in jumate.
Se orneaza cu castravete murat.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Desert bomboane Raffaello

Reteta pentru un picnic reusit

Desert bomboane Raffaello
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura