Oua mangaiate

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sare
  • iaurt

Mod de preparare

Se fierb ouale (indiferent de numar), se decojesc, se pun intr-o farfruie, se farama cu furculita, se pune sare si foarte putin ulei, dupa care se toarna iaurt (nu prea mult) se mananca cu paine de preferabil prajita si acritura, (gogosari sau castraveti acrii)
Se serveste cand vii obosit(a) seara de la servici sau cand iti pierzi noptile pe internet si constati ca ti s-a facut foame si in acelas timp somn si vrei sa mananci ceva usor, bun si repede fara prea multa bataie de cap.

Pofta buna !

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...