Oua mangaiate

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sare
  • iaurt

Mod de preparare

Se fierb ouale (indiferent de numar), se decojesc, se pun intr-o farfruie, se farama cu furculita, se pune sare si foarte putin ulei, dupa care se toarna iaurt (nu prea mult) se mananca cu paine de preferabil prajita si acritura, (gogosari sau castraveti acrii)
Se serveste cand vii obosit(a) seara de la servici sau cand iti pierzi noptile pe internet si constati ca ti s-a facut foame si in acelas timp somn si vrei sa mananci ceva usor, bun si repede fara prea multa bataie de cap.

Pofta buna !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoi

An de an pregătesc această delicioasă pastă de jumări cu ceapă și usturoi, din jumările care mai rămân după...

Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoi
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.