Ou cu muschi tiganesc in chifla

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o chifla;
  • un ou;
  • doua felii de muschi tiganesc;
  • sare

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la chifla si se impacheteaza in hartie de aluminiu. Se baga la cuptor circa 30 de minute, dupa care se poate servi sau se poate lua la pachet.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.