Taiem ceapa fideluta si rosia la fel.
Intr-o tigaie calim un pic usturoiul in uleiul de masline, adaugam ceapa si lasam pentru aproape un minut sa se caleasca, adaugam rosia taiata felii si mai lasam tot cam uh minut.
Punem foarte putina apa cat sa se inmoaie ceapa si dupa oprim focul.
Intr-un castron amestecam faina cu laptele, bicarbonatul, sarea si adaugam ouale pe care le batem bine.
Compozitia facuta mai inainte in tigaie si racita un pic o adaugam peste ouale batute si amestecam bine.
Punem pe foc tigaia si cand e incinsa bine punem compozitia in tigaie la foc mic.
Lasam sa se coaca bine si cand s-a desprins pe margine o intoarcem pe cealalta parte cu ajutorul unei tigai de aceiasi dimensiune si lasam sa se coaca, iar intre timp la suprafata omletei adaugam prosciutto taiat felii si dupa mozzarella taiata si ia feliute subtiri.
Acoperim cu capacul si lasam sa se coaca bine.
Nu mai facusem de mult un tort si am zis ca ar fi momentul. M-am tot gandit cu ce sa-l umplu si m-am oprit la aceste doua...
Tort cu crema de castane si crema de ciocolata albaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj