Preparare: Se amesteca intr-un castron faina, parmezanul, praful de copt. Dovlecelul se da pe razatoarea mare si branza se taie cubulete. In alt castron se pune laptele, oul, uleiul.
Se amesteca cele doua compozitii si la urma se pune dovlecelul si branza. Se pun in forme de muffins unse si tapetate cu faina si se dau la cuptor la 180 grade pt 25 min.
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti