Muffins cu Ciuperci si Usturoi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru aproximativ 12 bucati)
  • -250 g faina
  • -200 g ciuperci
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -2-4 catei de usturoi
  • -100 ml ulei
  • -2 oua
  • -100-200 ml lapte
  • -3 lingurite praf de copt
  • -1 lingurita boia dulce
  • -piper negru macinat
  • -sare

Mod de preparare

Preancalziti cuptorul la 180 grade Celsius

Ungeti formele cu unt si presarati cu faina sau tapetati cu hartie.

Amestecati faina cu praful de copt si boiaua, cerneti impreuna si adaugati sare, piper, dupa gust.

Separat bateti ouale cu lapte, ulei, iar in final adaugati si compozitia fainoasa.

Frecati putin aluatul si adaugam ciupercile taiate bucatele mici, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt si omogenizati.

Potriviti de sare si piper, dupa gust.

Puneti aluatul pana la 2/3 in forme

Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 25 min sau pana sunt coapte si rumenite frumos.

Scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca in forme, apoi scoateti-le.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj