Morcovii curatati se taie in rondele si se pun la fiert in apa clocotita si putin sarata timp de 10 minute.Dupa fierbere se scurg si se pastreaza apa in care au fiert.
Intr-o tigaie se topesc 2 linguri de unt,se adauga faina amestecand ca sa nu faca cocoloase,se pun 2 cescute din apa in care au fiert morcovii si se lasa pe foc 10 minute.
Se ia de pe foc si se pun cateva picaturi de zeama de lamaie,apoi albusul de ou si se amesteca.
Se adauga morcovii fiertisi restul de unt .Se servesc cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
O inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata