În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.
Începem cu mierea (poate fi de oricare sau chiar o puteți înlocui cu un sos/ gem / dulceață / peltea de fructe mai acrișoare), câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți pune simple sau amestecate), iaurturile ușor desfăcute cu lingurița pentru a fi mai fluide (câte un pahar la fiecare porție) și fructele (spălate, uscate și curățate de codițe / pielițe). Ornăm cu frunze de melisă sau mentă.
Servim imediat (dacă nu mai este răbdare) sau după 10-15 minute de stat la frigider.
Spor și poftă bună!
E destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti