Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)
  • 2 oua fierte
  • 5 morcovi fierti
  • 3 oua proaspete
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
  • cateva felii carnat afumat
  • cascaval pentru sandvichuri
  • pesmet
  • faina
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.

Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sfintisori

Am mai facut dar mai sofisticati, cu umplutura. Acum am fost solicitat sa-i fac simpli si fara nuca daca se poate. Mofturosii...

Sfintisori
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj