Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)
  • 2 oua fierte
  • 5 morcovi fierti
  • 3 oua proaspete
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
  • cateva felii carnat afumat
  • cascaval pentru sandvichuri
  • pesmet
  • faina
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.

Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tort Sacher

Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...

Desert Tort Sacher
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.