Maduva de Vita Servita pe Paine Prajita

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -oase de vita cu maduva
  • -felii de paine prajita sau paine toast
  • -sare de mare grunjoasa
  • -piper, proaspat macinat
  • -hrean ras, optional

Mod de preparare

Spalati bine oasele de vita si puneti-le intr-o oala de presiune (kukta).
Adaugati apa rece cat sa le acopere, sare, inchideti kukta si puneti la fiert, la foc mare.

Lasati 40 min, din momentul in care incepe sa suiere, pe foc mic.
Cand vasul nu mai este sub presiune scoateti imediat oasele, apoi maduva.

Serviti maduva fierbinte pe paine prajita / paine toast, presarata cu sare de mare grunjoasa sau sare si piper si / ori cu hrean (daca va place).
Puteti alatura un vin alb, bine racit, cu aciditate mare sau un vin rosu, corpolent si taninos.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.