Langosi cu Cartofi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g faina
  • -un cartof
  • -1 ou
  • -o lingura zahar
  • -sare
  • -20 g drojdie
  • -aprox 200 ml lapte
  • -putin ulei

Mod de preparare

Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Daca ii faceti simpli sa nu ii intindeti cu sucitorul, ci cu mana. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este ff incins se pun langosii si se da focul la jumatate.
Ii puteti umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval, ce vreti.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa