Langosi cu Cartofi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g faina
  • -un cartof
  • -1 ou
  • -o lingura zahar
  • -sare
  • -20 g drojdie
  • -aprox 200 ml lapte
  • -putin ulei

Mod de preparare

Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Daca ii faceti simpli sa nu ii intindeti cu sucitorul, ci cu mana. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este ff incins se pun langosii si se da focul la jumatate.
Ii puteti umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval, ce vreti.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.