Humus reţetă
Fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu;
Strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un blender performant;
Coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita;
Coaceti ardeii grasi in cuptor;
Scoateti-i si puneti deasupra cateva straturi de folie de plastic, pentru a putea crea un condens si pentru a putea curata ardeii cu mai mare usurinta, fara a pierde aroma acestora;
Odata curatati taiati-i in bucati mai mici;
Adaugati gheata, curry verde, chimionul, ardeii copti, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si blendati;
Odata facuta pasta compozitia, adaugati gheata si blendati pana aceasta s-a incorporat definitiv in preparat – gheata va face humusul sa fie mai pufos;
Serviti cu lipie de casa.
Pofta buna !
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti