- Ceapa si rosia se taie foarte marunt. Se pastreaza putina ceapa si cateva frunzulite de coriandru pentru decor.
- Ardeiul iute serrano se toaca marunt.
- Se amesteca foarte bine ceapa, ardeiul iute, coriandrul si sarea astfel incat sa se formeze o pasta.
- Avocado taie in doua jumatati, se indeparteaza samburele si se decojeste miezul.
- Se zdrobeste miezul fructului cu o furculita apoi se adauga amestecului pregatit anterior (astfel incat consistenta acestuia sa nu fie prea fina).
- Se adauga rosia taiata marunt, (pastrand aproximativ o lingura pentru decor).
- Se adauga sare dupa gust.
- Amestecul rezultat se serveste adaugand la suprafata restul de rosie tocata, ceapa si frunzulite de coriandru.
- Se serveste imediat la temperatura camerei.
Retete festive de iarna Daca va place bezeaua aceasta este o prajitura delicioasa, dulce acrisoara. de mare efect.
Desert Non plus ultraO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata