Am pus cream cheese-ul in castron si deasupra am ras telemeaua de vaca (pe partea fine a razatoarei), am pus untul moale, ceapa tocata marunt de tot si mararul tocat marunt de tot, precum si usturoiul. Am amestecat totul pana s-a facut pasta de branza.
Am mai avut doua rosii in frigider, le-am taiat felii, si ajutata de spritul de decorat am facut garofitele pe feliile de rosii. Am ornat cu jumatati de masline umplute cu ardei iuti si gata aperitivul.
Totul a durat 15 minute.
Inca 15 minute salata de fasole verde si pe cand au ajuns prietenii la noi, au fost si aperitivele gata. Norocul a fost ca am copt painea de dimineata. Si ca orice petrecere ad-hoc a iesit ceva de neuitat.
,, Retete pascale " Anul acesta ,pentru masa de Paste ,am inlocuit mielul cu iedul. Din timp am anuntat si...
Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj