Garlic Brunch

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 felie branza tare
  • 1 felie cascaval sau puteti folosi 1 bucata de parmezan
  • condiment Kotanyi cu ciuperci si verdeata
  • putin unt
  • 1 rosie
  • 4 buchetele de brocoli

Mod de preparare

Punem repede o craticioara cu apa la fiert si deasupra un capac sita pe care asezam cele 4 buchetele de brocolli si le acoperim cu un alt capac de sticla mai bombat sa aiba loc aburul.

Intre timp, spargem 2 oua intr-un castron si le batem cu telul sau fruculita repede si amestecam cu branza si cascavalul rase. Radem si 2 graunti de usturoi pe razatoarea mica. Dam cele 4 felii de paine prin acest amestec de ou cu branza si usturoi si dupa aceea le presaram cu amestecul de ciuperci si verdeata de la Kotanyi.

Apoi pregatim o tigaie cu 4 linguri de unt. Cand s-a incins bine punem cele 4 felii sa se rumeneasca. Le scoatem si le asezam pe un prosop de hartie de bucatarie absorbanta.

Apoi le asezam pe o farfurie alba si deasupra fiecarei felii de paine prajite asezam o rondea de rosie si peste ea un buchetel de brocolli sotat la aburi si peste care picuram putin unt topit.

Deasupra radem parmezan sau cascaval.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...