Frittata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 florete de broccoli
  • unt ptr prajit ceapa
  • 1 ceapa mare tocata
  • 8 oua
  • 150 gr mozzarella
  • sare
  • piper
  • 150 gr ciuperci

Mod de preparare

Intr-o cratita in care fierbe apa cu sare am pus broccoli si l-am fiert pentru 3 minute dupa care l-am strecurat. Intr-o tigaie am topit untul, am pus ceapa tocata si ardeiul, le-am prajit ptr trei minute dupa care am pus si broccoli acolo si am mai tinut pe foc inca un minut.

Am pus deoparte tigaia si am batut ouale, am pus brinza in oua si foarte putin pesmet sare si piper. Intr-o tava de sticla buna de pus la cuptoir am uns cu putin unt si am pus pe fundul ei jumatate din compozitia de ceapa si brocolo, dupa care am turnat ouale batuta deasupra si apoi peste oua am pus a doua jumatate de amestec de ceapa cu broccoli. Am pus putin cascaval care se topeste deasupra si am dat la cuptorla o temperatura medie.

Am copt pentru 30 sau 35 de minute. Dupa ce am stins focul am mai lasat frittata in cuptor pentru cinci minjute (pina am aranjat tacimurile la masa si am facut cafeaua.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte cu carne si carnati

Sunt perfecte pentru anotimpul rece, sunt consistente si sunt numai bune in preajma Sarbatorilor de Iarna. Se pot face in...

Placinte cu carne si carnati
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.