Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii, pentru 30 de minute.
Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.
Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.
Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.