Se pune aparatul de waffle la incalzit. Intre timp se indeparteaza coaja de la feliile de paine. Se bate apoi oul dupa care se amesteca cu 1 lingurita de sirop de artar.
Se ung apoi felile de paine cu amestecul de ou, pe ambele parti, aparatul de waffle se unge cu putin ulei dupa care se pune painea in aparatul deja infierbantat. Se inchide capacul aparatului si se lasa painea la copt aproximativ 2 minute.
Se scoate pe o farfurie, se pudreaza cu zaharul amestecat cu scortisoara, se pun feliutele de piersica deasupra si se toarna sirop de artar deasupra (dupa preferinta) .
Daca nu aveti sirop de artar se poate folosi alt sirop, conditia este ca el sa fie mai dens.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.