Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa. Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa (putin cate putin). Framantam 5 min si apoi lasam aluatul sa se odihneasca la loc cald 2 ore.
Intindem aluatul in forma dreptunghiulara Si acum cu muchia unui cutit impartim in trei foaia, dar fara sa o taiem, doar o marcam usor. Taiem partile exterioare in fasii egale si nu prea groase si umplem partea centrala cu ce vrem, rosii, salam, sunca, cascaval, motzarela, ketchup etc. Si am inceput sa impletesc fasiutele (din dreapta o fasie peste care punem una din stanga si tot asa). Se unge cu galbenus deasupra si se baga la cuptor la 200 grade.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.