Foitaj picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet de foetaj
  • 200g sunca presata tocata
  • 200g branza gouda sau alt cascaval ras
  • 2-3 rosii
  • sare,
  • piper
  • busuioc
  • galbenus de uns deasupra

Mod de preparare

Foetajul se taie patrate mai mari.se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.