Coaceti usturoiul in cuptor;
Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte;
Puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa);
Cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron;
Treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo);
Compozitia rezultat-o introduceti-o intr-un blender, impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boia dulce si piper cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o blendati sa obtineti o pasta fina, cremoasa;
Taiati ceapa rosie cubulete mici;
Tocati coriandrul marunt;
Serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta;
Prajiti paine sau serviti alaturi de pita;
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.