Drob de Ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ciuperci champinion
  • - 5 cepe potrivite
  • - 3 oua
  • - 4 linguri faina
  • - marar
  • patrunjel
  • delikat
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile curatate si spalate bine apoi fierte, ouale si faina si se pun in tava unsa si presarata cu faina apoi se da la cuptor. Este gata cind se rumeneste usor pe margini.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

Am zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...

Ardei umpluti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj