Drob de ciuperci

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 550 g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica de marar
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 1 legatura usturoi verde (sau 3-4 catei usturoi)
  • 150 g cascaval ras
  • 4 oua
  • 3 oua fierte (tari)
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci.

Intr-un bol, punem ciupercile prajite, verdeata tocata marunt, (in caz ca nu aveti usturoi verde, adaugati usturoi zdrobit), cascavalul ras si ouale crude batute putin inainte, pentru a se lega intre ele si le adaugam peste compozitia de ciuperci. Potrivim de sare si piper si amestecam usor cu furculita, pana omogenizam bine totul.

Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitie, adaugam ouale fierte unul langa altul, pe mijloc si restul de compozitie.

Dam tava la cuptor, pentru cca. 40-45 minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim rece!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...